KELAS MEMASAK KUIH TRADISIONAL

Kepada sesiapa yang berminat untuk belajar masakan melayu tradisional dengan peralatan tradisional boleh berkunjung ke Min House Camp. Disini anda boleh belajar memasak kuih tradisional Melayu iaitu, Onde-onde. Min House Camp menyediakan peralatan tradisional kepada peserta seperti pengukur kelapa untuk digunakan mengukur kelapa. Sememangnya berbeza sekali pengalaman menggunakan pengukur kelapa dengan mesin kelapa yang ada…

Details

KAYAKING

Kayaking is one of the younger people’s most popular activities because it’s a challenging, but a fun activity. Did you know ???? There is a village near the University of Science Malaysia Hospital and the town of Kota Bharu, Kampung Pulau. It is in this village that the Min House Camp was developed under the…

Details
memanah kelantan

ARCHERY IN KELANTAN

Archery is one of those sports that young people enjoy, and it requires skill, endurance and accuracy to fire at the targets. Throughout Kelantan, there are very few places for archery. Therefore, Min House Camp located in Kubang Kerian, Kelantan provides archery for as little as RM 10 per person. The price includes archery sites…

Details
tadika kelantan belajar

PAKEJ LITTLE FARMER

Nak cari tempat untuk lawatan belajar bukannya senang lebih-lebih lagi dengan buget yang terhad. Bawak ke tempat yang murah takut aktiviti tidak berbaloi. Nanti kesian budak-budak ni sbb tak banyak yang belajar nanti. Bukannya takde tempat yang murah dan banyak aktiviti yang boleh dilakukan, cuma korang je yang belum jumpa. Begitu ruginya kalau tidak mengetahui…

Details
tempat penginapan no 1 malaysia kelantan min

TEMPAT REUNION KOTA BHARU

Reunion bersama bekas rakan sekelas adalah suatu yang mengembirakan. Mesti best kan dapat berjumpa dengan orang yang telah bersama kita selama 3-4 tahun sepanjang pembelajaran untuk dapatkan sekeping sijil tidak kira diploma mahupun degree. Ini lebih bermakna jika kita dapat melakukan aktiviti bersama-sama setelah kian lama tidak berjumpa. Di Min House Camp, anda dapat melakukan…

Details
perkhemahan kelantan malaysia

TAPAK PERKHEMAHAN DI KELANTAN

Aktiviti perkhemahan sudah menjadi kewajipan untuk badan uniform di setiap sekolah seperti bomba, polis, Kadet Remaja Sekolah, pengakap dan lain-lain. Setiap tahun tapak perkhemahan di seluruh negara akan disewa untuk dijadikan tempat latihan badan uniform terlibat. Sampaikan pihak sekolah terpaksa gabungkan unit badan uniform kerana tapak perkhemahan yang terhad. Min House Camp bukan sahaja menyediakan…

Details

BBQ IN KELANTAN

All sites have their own special privileges, as well as Min House Camp. If you ever visit Min House Camp, you certainly understand what the author refers to. At the Min House Camp it offers affordable rooms and attractive activities, a BBQ site and affordable dining. BBQ with families at night is a wonderful experience…

Details