dewan serbaguna pelbagi guna di kelantan kota bhareu

DEWAN TERTUTUP UNTUK DISEWA

Min House Camp merupakan salah satu tempat penginapan yang menyediakan dewan tertutup untuk pelbagai kegunaan antaranya : Meeting Kem Motivasi Kursus Hiburan Dewan serbaguna ini dilengkapi dengan pelbagai kemudahan asas yang diperlukan seperti speaker, microphone, aircond, projector, slide, kipas, lampu, PA sistem dan lain-lain. Untuk kemudahan boleh diminta semasa penempahan dibuat. Di samping itu, harga…

lebah kelulut min house camp

KOLEKSI MADU SELURUH DUNIA

Pernah ke korang tengok madu dari negara eropah, asia tengah dan lain-lain negara. Kalau setakat madu kelulut buatan Malaysia takyah bangga sangat. Orang lain pernah tengok dan rasa kan. Lain pulak ceritanya kalau korang ke Min House Camp. Nak tau sebab apa ? Sebab hanya di Min House Camp je yang terdapat koleksi madu dari…

TEMPAT MAKAN DI TEPI SUNGAI

Ingin merasa makan di tepi sungai ? Inginkan keindahan alam sambil menikmati makanan bersama keluarga ? Teringin untuk makan ditempat yang berangin dan mesra alam ? Inginkan makan di tempat yang dikelilingi alam semula jadi ? Mencari tempat yang damai dan berpatutan ? Jangan terkejut jika anda akan mendapat kesemuanya di Min house Camp. Di…

BBQ IN KELANTAN

All sites have their own special privileges, as well as Min House Camp. If you ever visit Min House Camp, you certainly understand what the author refers to. At the Min House Camp it offers affordable rooms and attractive activities, a BBQ site and affordable dining. BBQ with families at night is a wonderful experience…

hotel mesra oku malaysiaku

HOTEL MESRA OKU

Ada ke tempat penginapan yang mesra OKU ? Mana nak cari tempat penginapan yang membolehkan anda parking di depan bilik? Kat mana ada tempat penginapan yang menyediakan parking secara percuma? Anda rasa kami ada masa untuk pening kepala ? Kami di Min House Camp (MHC) faham semua keadaan berkenanan sebab itu MHC menyediakan bilik penginapan…

dewan serbaguna pelbagi guna di kelantan kota bhareu

SEWAAN DEWAN KUBANG KERIAN

Kepada sesiapa yang tengah atau akan mencari dewan/tempat untuk dijadikan sebagai meeting, perjumpaan, aktiviti perasmian,  kursus dan urusan lain yang memerlukan ruang yang luas boleh menyewa dewan yang terdapat di Min House Camp. Dewan ini dilengkapi dengan segala kemudahan yang di inginkan seperti penghawa dingin, PA sistem, LCD dan lain-lain. Persekitan dewan yang segar, dikelilingi…

penginapan budjet malaysia murah aman mesra alam min house camp kelantan malaysia tempat paling menarik

Tempat Penginapan Budget

Min House Camp Min House Camp menyediakan tempat penginapan bajet di Malaysia sambil menikmati keindahan alam semula jadi serta melakukan aktiviti mesra alam. Terdapat 3 jenis bilik yang disediakan iaitu : Bilik Moden Bilik Tradisional Dorm Bilik Moden Bilik moden dilengkapi dengan penghawa dingin dan peti ais serta kelengkapan yang lain seperti wifi dan bilik…

JOM BBQ!

Ok citer pasal bbq pulak.. Bulan ni dah bulan 9, nak dekat hujung tahun dah… So apa maksudnya ??? Maksudnya……. dah nak dekat cuti sekolah !!!! Mesti anak-anak, adik-adik, kakak-kakak, abang-abang, mak-mak, bapak-bapak dan seluruh isi keluarga mesti boring dan tak tau nak buat apa semasa cuti sekolah kan ??? Yang dah ada plan tu…