min house camp zakir naik melawat kelantan kubang kerian kelulut keluarga zakir naik

DR ZAKIR NAIK MELAWAT MHC

Sape je tak kenal dr zakir naik. Seluruh dunia kenal malah ada yang takut dengan kehadiran beliau. Dr zakir dengan izin Allah telah mengislamkan beribu orang. Korang berapa ???????? xpe jangan sedih kita sama …… hehehehe …… Kalau korang nak tau kan…kalau nak lah…Dr zakir datang ke Min House Camp !!!!! Penceramah yang disegani dan…

KENAPA NAMA MIN HOUSE CAMP?

Pernah tak terfikir kenapa nama Min House Camp? Sebenarnya nama Min ni datangnya dari nama anak Kak Yah sendiri yang Down Syndrome malah kebanyakkan masyarakat mengelar anak syurga. Nama dia Abdul Muhaimin, dia lah boss besar sini.  Maunya tak besar nama dia jadi nama tempat ni. Haaa ni lah tauke besar Min House Camp. Min…

JOM BBQ!

Ok citer pasal bbq pulak.. Bulan ni dah bulan 9, nak dekat hujung tahun dah… So apa maksudnya ??? Maksudnya……. dah nak dekat cuti sekolah !!!! Mesti anak-anak, adik-adik, kakak-kakak, abang-abang, mak-mak, bapak-bapak dan seluruh isi keluarga mesti boring dan tak tau nak buat apa semasa cuti sekolah kan ??? Yang dah ada plan tu…

Aktiviti air di Min House Camp

Aktiviti air atau berenang merupakan aktiviti yang digemari kanak-kanak mahupun orang dewasa. Namun aktiviti ini memerlukan kekuatan fizikal dan mental yang tinggi kerana aktiviti air boleh diklasifikasikan sebagai aktiviti lasak. Di Min house camp menawarkan aktiviti kayak kepada penggemar aktiviti air. Min House Camp terletak di tepi tebing sungai lubuk durian & sungai Pengkalan Datu.…

kelulut di kelantan

LEBAH KELULUT, APA TU?

Pernah tak rasa madu yang kadang masam, kadang ada la manis sikit-sikit? Tu la rasa madu kelulut, so jangan tak percaya okay. Tak percaya jugak? Datang sini dan cuba rasa sendiri madu ni terus dari sarang lebah kelulut ni. Bukan setakat rasa je berbeza, warna madu dia pun boleh berubah antara gelap dan cerah. Lebah…