8 Aktiviti Menarik Kota Bharu – Min House Camp (Part 2)

Hi semua, Seperti yang dijanjikan saya akan sambung lagi 4 aktiviti best yang boleh dilakukan di Min House Camp, Kubang Kerian, Kota Bharu. Harga adalah Rm10/pax untuk setiap aktiviti tetapi bersempena dengan PKPP (sehingga 31/8/2020) kami menawarkan harga promosi Rm5/pax untuk setiap aktiviti. Wow kan? Jom! Melihat kelip-kelip Dekat Kelantan pun ada tau tempat untuk…

8 Aktiviti Menarik Kota Bharu – Min House Camp (Part 1)

Assalamualaikum & Hi! Hari ini saya akan share mengenai aktiviti-aktiviti menarik yang boleh dilakukan di Min House Camp yang terletak di Kubang Kerian, Kota Bharu. Saya akan share 4 aktiviti dahulu dan next entry saya akan ceritakan lagi 4 okay. Harga untuk setiap aktiviti adalah Rm10/pax tetapi bersempena dengan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) sehingga…

Madu Lebah & Madu Lebah Kelulut Min House Camp

Assalamualaikum & hi! Hari ni nak share tentang madu kelulut dan madu lebah di kelantan khususnya di Min House Camp. Mestilah promote tempat sendiri kan. Hehe.. Min House Camp telah lama terlibat dengan penjualan Madu Kelulut, Madu Tualang dan Madu Akasia. Dijamin ori kerana pengusaha Min House Camp (Kak Yah) amat menitikberatkan kualiti dari kuantiti.…

matex kelantan

MaTEx MENGIKTIRAF MIN HOUSE CAMP

Anda boleh memilih sama ada untuk melakukan sesuatu dengan cara terbaik atau sambil lewa. Hanya satu perkara yang di kira iaitu hasil tindakan anda. Bukan mudah untuk mendapat perhargaan atau perhatian orang ramai dalam bidang perniagaan ini jika kita bukan orang yang ternama. Pelbagai usaha dan cara harus dilakukan untuk menaikkan nama syarikat di mata…

malaysia awards asean

MIN HOUSE CAMP DIIKTIRAF ASEAN

Dari mana datangnya inspirasi, dari visi turun ke kerja keras tanpa henti. Tak sedikit orang bervisi, tapi segelintir yang mampu menggerakkan banyak pribadi. —–Najwa Shihab—-   Bukan mudah untuk mencapai sesuatu dengan hanya berharap dan menunggu. Puan Noriah atau lebih dikenali Kak Yah telah membangunkan sebuah tempat pelancongan dan hotel budget di negeri Cik Siti…

dewan serbaguna pelbagi guna di kelantan kota bhareu

DEWAN TERTUTUP UNTUK DISEWA

Min House Camp merupakan salah satu tempat penginapan yang menyediakan dewan tertutup untuk pelbagai kegunaan antaranya : Meeting Kem Motivasi Kursus Hiburan Dewan serbaguna ini dilengkapi dengan pelbagai kemudahan asas yang diperlukan seperti speaker, microphone, aircond, projector, slide, kipas, lampu, PA sistem dan lain-lain. Untuk kemudahan boleh diminta semasa penempahan dibuat. Di samping itu, harga…

MIN HOUSE CAMP TUMPUAN PARA SUKARELAWAN

Setiap tahun mahupun bulan akan ada sukarelawan yang datang ke Kubang Kerian, Kelantan untuk melakukan kerja amal di samping mengenali budaya masyarakat setempat. Salah satu tempat yang menjadi tumpuan di Kubang Kerian ialah Min House Camp. Min House Camp dibangunkan di kawasan kampung agar dapat mengekalkan kehijauan alam semula jadi. Oleh itu, Min House Camp…

AKTIVITI CUTI SEKOLAH DI KELANTAN

Lagi sebulan lebih untuk para pelajar menikmati cuti akhir tahun yang panjang dan boring. Cuti adik-adik mahupun anak-anak anda akan boring jika asyik duk rumah je. Apa kata bawak mereka bercuti dan meluangkan masa sehari dua atau seminggu bersama-sama sambil melakukan aktiviti yang menyeronokan dan berfaedah. Min House Camp menyediakan pelbagai aktiviti untuk semua golongan…